Aerogarden

Aerogarden: de gemakkelijkste manier om planten te kweken

We willen allemaal verse kruiden en groenten verbouwen, maar onze schema’s en woonruimtes laten dit niet altijd toe. Daarom is de de Aerogarden gecreëerd. Het hydrocultuursysteem stelt iedereen in staat om gezonde, biologische kruiden en groenten te kweken op het aanrecht in de keuken, waardoor je tijd, ruimte en geld bespaart. Echter weten veel mensen nog niet wat een Aerogarden is en daarom behandelen we in dit artikel de meest gestelde vragen omtrent de Aerogarden.

Wat is een Aerogarden?

Aerogarden is een tuingereedschap dat is ontworpen om tuinieren gemakkelijker en efficiënter te maken. Het is een eenvoudig, strak en compact apparaat dat is ontworpen om op uw aanrecht in de keuken te passen. Het kan worden gebruikt voor het planten van kleine kruiden, groenten of bloemen. De Aerogarden maakt gebruik van gepatenteerde technologie om de best mogelijke groeiomstandigheden voor uw planten te bieden. Het wordt geleverd met een LED-licht dat natuurlijk zonlicht nabootst en het heeft ook een luchtpomp om het zuurstofgehalte voor de planten te verhogen. De Aerogarden heeft geen aarde of vuil nodig, wat hem perfect maakt voor iemand die geen tijd wil besteden aan het wieden of water geven van zijn planten.

Hoe werkt een Aerogarden?

Een Aerogarden gebruikt ze gehete hydrocultuur waarbij LED-verlichting wordt gebruikt om planten te laten groeien. Dit zorgt ervoor dat planten sneller groeien. In feite groeien planten die in de aerogarden zijn ontkiemd tot vijf keer sneller dan planten die zijn gekweekt met behulp van traditionele tuiniermethoden.

Hoe lang gaan planten mee in AeroGarden?

Het is lastig te vertellen hoelang planten meegaan in de Aerogarden omdat het per maand verschild. We hebben een schatting gemaakt van een paar soorten planten die in de Aerogarden groeien.

Bloemen: Bloemen groeien meestal ongeveer 3-4 maanden. Sommige bloemen kunnen maar liefst 2 maanden meegaan.

Sla en groene groenten: De meeste sla en groene salades zijn ongeveer 2 maanden houdbaar.

Blijft de Aerogarden de hele tijd aan?

De lampen van de aerogarden staan per dag zo’n 16 uur aan en dus 8 uur uit. De LED-lampen gaan elke dag aan op het moment dat u uw aerogarden aansluit.

Gebruikt AeroGarden aarde?

Er zijn verschillende methoden voor hydrocultuur, en degene die Aerogarden gebruikt, wordt het Deep Water System genoemd. Het enige wat jij hoeft te doen is het monteren van de Aerogarden en wat water toevoegen. Zo kweek je een eigen tuin in je keuken. Een groot voordeel is dat de Aerogarden vuilvrij is omdat er geen aarde wordt gebruikt!

Hoe vaak moet ik het water in mijn AeroGarden verversen?

Je moet het waterpeil in je AeroGarden elke dag controleren en het water in de AeroGarden moet elke 2-3 weken worden ververst. Elke keer dat je nieuwe planten aan je aerogarden toevoegt, moet je meer water toevoegen. Je kunt ook het water gebruiken dat je over houdt van de laatste keer dat je het ververst.

Comments are closed.