Wat is een AeroGarden?

Een AeroGarden is een vol automatisch gestuurde kweekkast voor in het huis. Met behulp van kunstlicht kunt u altijd en overal uw eigen kruiden, groente, sla en bloemen kweken, zelfs in de donkerste hoekjes van uw huis of als het buiten guur en koud is.

Naast het gebruik van kunstlicht maakt de AeroGarden gebruik van "aeroponics" (vorm van hydroponics) oftewel luchtteelt. Dit betekent dat de wortels voedingsstoffen tot zich nemen met behulp van luchtvochtigheid. Er komt dus geen aarde aan te pas waardoor onkruid geen kans maakt en groene vingers ook geen vereiste zijn. Het is zelfs aangetoond dat alles in een AeroGarden 2 keer zo snel groeit als in rijke potgrond.

Een AeroGarden is ook nog zo ontworpen dat werkelijk waar iedereen er mee aan de slag kan! De zaadjes voor de AeroGarden noemen we AeroGarden Cups. Klik de Cups in de open gaten van het waterreservoir en je hebt je AeroGarden geinstalleerd.

Met een Aerogarden kunt u bijna alles laten groeien, waar dan ook, wanneer u maar wilt, zonder aarde, zonder onkruid en zonder ervaring. De AeroGarden maakt tuinieren doodeenvoudig! Het systeem vertelt u wanneer het tijd is om water te geven en om voedingsstoffen toe te voegen. De tijdschakelaar zorgt er voor dat het kunstlicht op de juiste momenten aan en uit gaat. De AeroGarden staat voor een snelle en gezonde groei van de plant door te zorgen voor exact de juiste hoeveelheden water, voeding en licht.

      

Zo werkt aeroponics:                                                                                          De AeroGarden vs potgrond  

    

   

Voor wat kan ik mijn Aerogarden allemaal voor gebruiken?   

  1. Gebruik het hele jaar door verse kruiden bij het koken
  2. Plant zaadjes in de Aerogarden om ze vervolgens buiten in de grond te stoppen
  3. Zorg voor een lichte en frisse werkomgeving door het gebruik van de Aerogarden
  4. Kweek verse sla voor op sandwiches of voor salades
  5. Breng je tuin naar binnen elke herfst met stekjes van je favoriete planten
  6. Reinig en verfris de lucht in je kantoor of woonkamer

 

Is dit niet de Indoor Garden waar je naar op zoek bent? Kijk dan ook eens op deze site voor meer inspiratie.

 

Website & SEO by MediaMaze