3 kinderen in de tuin met een schepje

Tips om van je tuin een ruimte voor iedereen te maken

Naast het bouwen van een ruimte waar iedereen van kan genieten, is het belangrijk om na te denken over wat voor soort activiteiten je in je tuin wilt doen. Als je van koken houdt, of het jezelf gemakkelijk wilt maken bij het bereiden van maaltijden voor het gezin, dan is een buitenkeuken een goed idee. Dit kan betekenen dat je wat instrumenten aanschaft, of misschien zelfs een buitenkeuken bouwt als je van koken houdt en iedereen wilt betrekken bij het maken van voedsel. Dit is niet alleen leuk voor het gezin, maar het helpt hen ook om meer te weten te komen over eten en om gezonde maaltijden voor zichzelf te bereiden. Als je wilt dat je hele gezin fysiek gezond is, dan is het een slim idee om een ​​trampoline voor je tuin te kopen.

Koop een trampoline

Trampolines zoals de Etan rechthoekige trampoline zijn leuk voor alle leeftijden, en ze zijn een geweldige manier om de kinderen naar buiten te krijgen en ze aan het sporten te zetten. Trampolines zijn er ook in alle maten. De kleinste trampoline is slechts één springkussen, terwijl de grootste plaats biedt aan maximaal acht personen tegelijk. Het is ook groot genoeg dat volwassenen erop kunnen springen. Als je een bijzonder kleine tuin hebt of in een flatgebouw woont met een maximumgewicht voor buitenspeelgoed, overweeg dan om een ​​mini trampoline te kopen die niet groter is dan 35 “x 28”.

Koop een hangmat

Met een hangmat kun je veel plezier beleven, zeker als je een tuin of erf met bomen hebt. Hangmatten zijn geweldig om te rusten en een dutje te doen, maar ze kunnen ook worden gebruikt om in de schaduw of in de zon te lezen. Er zijn veel soorten hangmatten, dus zoek er een die goed bij jouw ruimte past.

Voeg een zandbak toe

Zandbakken zijn een geweldige manier om kinderen aan te moedigen om buiten te spelen, en ze bieden ze ook een ruimte voor hun verbeeldingskracht en creativiteit. Kinderen kunnen de zandbak gebruiken voor verschillende activiteiten, zoals zandkastelen maken of elkaar in het zand begraven. Je kunt je zandbak ook gebruiken voor feesten met een strandthema. Zandbakken kunnen worden gekocht bij de meeste woonwinkels. Je kunt er ook zelf een maken met planken die in vierkanten zijn gezaagd en op elkaar zijn geschoven.

Comments are closed.